TIP: Doe geen tussentijdse toets via het CBR!

Natuurlijk zegt bijna iedereen dat je een tussentijdse toets moet dan om je vrijstelling voor de Bijzondere Verrichtingen te doen.

Maar in de meeste gevallen is dat grote onzin. De Bijzondere Verrichtingen zijn aan het eind van je opleiding helemaal niet zo moeilijk én als je toevallig de eerste keer voor je praktijkexamen zakt moet je ze te tweede keer gewoon opnieuw doen.

Het CBR misbruikt de Tussentijdse Toets om meer omzet binnen te halen. Alles wat je er over hoort van het CBR of de meeste rijscholen kun je direct verwijzen naar het land der fabelen.

En als je dan toch eens wilt kijken of je goed genoeg bent; vraag dan een andere rijschool of je daar 1 rijles kunt kopen omdat je graag een ‘second opinion’ wilt of eens wilt kijken hoe goed je rijd met een ander persoon.