CBR: ‘Wachttijd voor praktijkexamen gemiddeld 7 weken’

Snel praktijkexamen weer mogelijk dankzij groeiend aantal examinatoren

Loading

Goed nieuws vanuit het CBR; de gemiddelde wachttijd voor een praktijkexamen is terug op het wettelijke niveau van tussen de 6 en 8 weken. Volgens RijschoolPro is de gemiddelde wachttijd nu 6,9% en dat betekent dat je weer sneller een plekje krijgt voor je praktijkexamen.

Lukt het niet om een plekje te reserveren binnen 6 tot 8 weken na vandaag dan ligt dat, als we het CBR mogen geloven, vooral aan de ligging van je eigen rijschool. Misschien moet je rijschool dan zoeken in een andere examenplaats of een examen reserveren via bijvoorbeeld Top-Drive. Vorig jaar verkocht dit in Amsterdam gevestigde Rijschool Administratie Kantoor (RAK) bijna 10.000 praktijkexamens verspreid door heel Nederland. Zij kunnen je in veel gevallen veel sneller aan een examenplek helpen, wanneer onverhoopt de wachttijden in je regio veel hoger blijken te zijn dan het CBR nu wereldkundig heeft gemaakt.

[ advertentie ]
klik op afbeelding om volledige artikel te lezen via RijschoolPro.nl