‘Gefrustreerde Twentse rijschoolhouders en Twentse CBR-ers moeten zich eerst maar eens beter verdiepen in wie Alexander Pechtold werkelijk is’

Loading

‘Ze moeten zijn voormalig partijgenotes Anne Lok en Wassila Hachchi maar eens bellen of Googlen. Ook moeten ze maar eens Googlen waarom Alexander Pechtold uit de politiek moest vluchten vanwege een omkoopschandaal. Anne Lok heeft er zelfs op RTL4 het een en ander over gezegd. Volgens bronnen is Pechtold de vader van haar tweeling en wilde hij haar dwingen tot een abortus toen ze opnieuw zwanger raakte. Door zijn machtsmisbruik werd ze ziek en hij verliet haar en de kinderen daarom van het ene op het andere moment. Hij liet nooit meer iets van zich horen. Wel stookte hij de media tegen haar, een goede vriendin en haar familie op. En dan zijn er nog de beschuldigingen aan het adres van Pechtold dat hij samen met Frans van Drimmelen en Daan Bonenkamp een D66 Bangalijst had van partijgenotes waarmee ze naar bed waren geweest. Zijn beste vriend Frans van Drimmelen is inmiddels uit D66 gezet vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag bij een partijgenote en Daan Bonenkamp, zijn persoonlijke assistent, is plotsklaps vertrokken als hoofd communicatie van D66 en is hoofdredacteur geworden bij Tubantia. Een krant die nog nooit een slecht woord heeft geschreven over het CBR in Enschede.

‘Ik heb helemaal niets met al die gefrustreerde Twentse rijscholen of al dat ‘ja-knikkende’ CBR personeel. Ik noem dat soort mensen weleens gekscherend NSB’ers. Niets-Sociaal-Betrokken mensen die alleen maar oog en oor hebben voor hun eigen welbevinden. ‘Mensen die het niets uitmaakt of het beleid van Pechtold, honderdduizenden jonge mensen in de portemonnee raakt. Rijscholen die het geen bal uitmaakt of straks jonge mensen nog een normale, eerlijke rijopleiding krijgen. Als zij maar in een te dure lease-bak kunnen blijven rijden en witte voetjes halen bij gecorrumpeerde examinatoren. Ik veracht dat soort mensen. Kom eens op voor minderbedeelde jongeren.’ aldus een getergde Henrie Kamps.

Kamps strijdt al twee jaar tegen het CBR en algemeen directeur Alexander Pechtold die hem in september 2021 voor de eerste keer belde en direct bedreigde met de woorden ‘Dit overleef jij niet!’

‘Hij had bijna gelijk gekregen en heeft mij inderdaad alles afgepakt en PTSS bezorgd. Zelfs het contact met mijn pasgeboren kleinkind is mij door al dat gelieg bij het CBR afgepakt. De moeder van mijn dochters en haar partner behoren tot die ‘ja-knikkers’. Schaamteloze gecorrumpeerde ambtenaren die het woord integriteit niet eens kunnen spellen, laat staan in de mond mogen nemen. Mijn dochters zijn volwassen en het staat hen volledig vrij om te geloven wie ze willen. Die teleurstelling heb ik verwerkt; dat voelde als een rouwproces. Ik begrijp ze ook nog wel; mijn strijd tegen onrecht is niet de hunne. Ze zijn van de generatie die zich kennelijk niet snel bekommeren om mensen die het minder goed hebben of onrecht is aangedaan. Hun leven is een stuk makkelijker na het verbreken van al het contact met mij. Ik gun ze dat leven, niet het mijne.

‘Ik kan dankzij het ‘Kaltstellen’ door mijn dochters nu wel door met het onderzoek naar de misstanden, oneerlijke handelspraktijken en integriteitsschendingen vanuit het CBR. Ik hoef geen rekening te houden met de juridische of strafrechtelijke gevolgen voor hun liegende, wegkijkende en bewijs achterhoudende moeder en bonusopa. Al kost het mij nog 10 jaar; ik ga aantonen dat rijschoolhouders zoals ik gewoon kapotgemaakt gemaakt worden, met voorbedachte rade, door vals verklarende liegende Pechtold ‘ja-knikkers’. Ik geef nooit op. Ik heb nu geen zorgen meer over de kinderen of kleinkinderen. Wel heb ik veel last van PTSS en ik functioneer maximaal een paar uur per dag. Maar dat is genoeg op dit moment. Achter de schermen werken nog wat anderen, dat maakt het makkelijker. En ehhh we gebruiken bij de tv-productie nu al AI. Pechtold AI lijkt al levensecht en zegt wat ik wil. Grappig toch?

Binnenkort verwacht ik de eerste getuigenverhoren van lokale CBR’ers bij de rechtbank. Kijken of die mensen voor de rechter ook durven te liegen. Met de ambtseed vegen ze hun kont af, maar onder ede verklaren bij de rechter is echt wat anders.. Gelukkig krijg ik de nodige bijval en waardering uit andere regio’s en onverwachte hoek. Er zijn zelfs advocaten die zich aanbieden. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een boek en tv docu-serie ‘Chaos bij het CBR’ die in 2026 hopelijk hun release krijgen.

Al die gefrustreerde Twentse rijscholen beseffen zich niet eens dat Alexander Pechtold ze in twee grote bijeenkomsten bij Van der Valk in Enschede en het Theaterhotel in Almelo heeft voorgelogen en een worst heeft voorgehouden. Ze werden voor het eerst in tien jaar door het CBR uitgenodigd en in de watten gelegd. Ze hadden nog nooit zulke grote koeken bij de koffie gehad. ‘Koekjes van eigen deeg’ zullen we maar zeggen. Net als kleine kinderen waren de meesten te koop voor een traktatie. Ze mochten een factuur indienen voor een paar rijlessen die het CBR dan betaalde. In ruil daarvoor moesten ze mij erbij lappen. Ja ja, net als vroeger. Heus waar!

Pechtold verklaarde bij Theaterhotel Almelo dat hij wel bereid was om met mij om tafel te gaan. Laat me niet lachen; Pechtold is een gluiperd die net als een van zijn voorgangers, Vera Bergkamp [de voormalige voorzitter van de Tweede Kamer wordt als voormalig CBR adjunct-directeur genoemd in een ander groot CBR schandaal, red], en Sigrid Kaag denkt dat ze met hun ‘maniertjes’ anderen ‘de maat kunnen nemen ‘ of de baas kunnen spelen in ons land..Getver!’

‘Op 3 december 2021 kwam Pechtold op mij aflopen buiten het CBR examenterrein. Daar sprak hij mij aan in het bijzijn van twee beveiligers; wat een klein niets voorstellend manneke. Nu begrijp ik wel waarom Geert Wilders toen en nu nog steeds een afkeer van die machtswellusteling heeft. Bij Vandaag Inside zei Helene Hendriks een tijdje geleden dat Pechtold zo’n vreemde blik had. Ik heb met een deel van de mensen, waaronder de eindredacteur, die dat programma maken samengewerkt en ik heb ze gebeld en gezegd dat het de blik van een pure slechterik is. Een man met duivelse plannen en gedrag. Een gevaarlijke man voor blondines. Blijf er bij weg! Ik ben benieuwd of ze dat aan de presentatrice hebben doorgegeven.