Examinator Bernd Ouwersloot filmend betrapt tijdens praktijkexamen!

Wie grijpt in bij het CBR?

Loading

In 2021 legde hij een aantoonbaar valse verklaring af waardoor een rijschool werd geschorst en later uitgeschreven. In die verklaring, die hij pas mailde nadat de schorsing al twee weken liep, zegt dat de Enschede examinator Bernd Ouwersloot dat hij met zijn mobiel filmde tijdens de examenrit. Vandaag wordt de van ambtelijke misdrijven verdachte Ouwersloot opnieuw betrapt met zijn mobiel in de hand, op een druk verkeerskruispunt.

‘Wat Ouwersloot zich niet heeft gerealiseerd heeft is dat onze volgwagen van alle kanten geregistreerd; voor, achter, links en rechts. Hij komt prominent in beeld wanneer hij ons passeert tijdens een examen van Rijschool Atti. In plaats van de examenkandidaat te beoordelen is hij ons aan het filmen. Prachtig beeldmateriaal voor de tv-serie die over de misstanden binnen het CBR wordt gemaakt’

De close-up beelden van de duidelijk herkenbaar filmende examinator mogen niet worden gebruikt in verband met eerdere uitspraken van de Kort Geding rechter in Zupthen en het tv-programma Onrecht.