Enschedese CBR examinatrice breekt in twee dagen vijf keer onnodig een praktijkexamen af voor extra rookpauze en Pechtolds mediahetze!

Examinatrice dupeert voor de vijfde keer in twee dagen examenkandidaat!

Loading

Zij is een van de ‘nicotine-verslaafden’ die voor of na iedere examen de tijd neemt voor haar sigaretje.. Eerder werd zij al talloze malen betrapt op overtreding van de wet; artikel 83 van het Reglement Rijbewijzen. Haar examenritten duurden meestal maar 27 minuten, in plaats van de wettelijk vereiste 35 minuten. ‘Omdat ze na ieder examen een rookpauze inlast van bijna 10 minuten. Dat wij dat registreerden was vorig jaar de reden dat het CBR schermen rond het examenterrein liet plaatsen’

Zij is ook degene die sinds vorige week maar al te graag praktijkexamens vroegtijdig afbreekt. Daarmee overtreedt zij de wet, artikel 83 van het Reglement Rijbewijzen. Tot vorige week ging ze onverstoord verder met het praktijkexamen, maar nu is dat anders. Maar al te graag stelt ze weer een examenkandidaat teleur. ‘Alles voor Alexander’s mediahetze en een extra rookpauze!’

Een rookpauze na iedere examenrit is voor de examinatrice (links) belangrijker dan artikel 83 van het Reglement Rijbewijzen

Sommige ritten van deze examinatrice maken deel uit van de steekproeven die VCBA in Enschede doet. Achttien keer werd ze afgelopen jaar betrapt op een overtreding van artikel 83 van het Reglement Rijbewijzen. Haar examenritten zijn tekort, omdat ze hunkert naar een sigaret. Haar examenkandidaten worden daardoor bevoordeeld en krijgen wettelijk gezien geen rechtsgeldig en objectief praktijkexamen.

‘Wie onderstaande beelden goed bekijkt, kan toch moeilijk stellen dat de examinatrice hinderlijk gevolgd wordt?’ zegt de voorzitter van de Vereniging ConsumentenBelang Autorijbewijs. VCBA heeft besloten om een Kort Geding tegen het CBR aan te spannen, zodat leerlingen niet meer de dupe zijn’

De examinatrice besluit op grond van onderstaande ‘hinderlijke achtervolging’ voor de vijfde keer in twee dagen een praktijkexamen vroegtijdig af te breken….