‘Harold Bekhuis is een gecorrumpeerde dwaas!’

Divisiemanager CBR blijkt kwade genius in angstcultuur bij CBR

Loading

Hij laat er geen enkel misverstand over bestaan. Journalist/rijschoolhouder Henrie Kamps heeft een uitgesproken mening over divisiemanager Rijvaardigheid Harold Bekhuis. Kamps is al jaren de luis in de pels van het CBR. Hij doet onderzoek naar oneerlijke handelspraktijken, zwendel en integriteitsschendingen vanuit het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen.

“Oh ik twijfel geen moment over mijn woorden. Harold Bekhuis is een gecorrumpeerde dwaas. Dat is niet zomaar een boute bewering, dat kunnen wij bewijzen. Hij is de kwade genius binnen het CBR en heeft geluk dat hij een centrale directie boven zich heeft met twee soortgenoten. Het CBR heeft helemaal niets geleerd van de chaos in 2018, niets van de ondervraging door een commissie van de Tweede Kamer en niets van de onder Verscherpt Toezicht-stelling door het ministerie sinds die tijd. Het zijn gewoon recidivisten en hebben het geluk dat de top van DGMO blind en lui is.” zegt de 61-jarige Needenaar.

Wat betekent corrupt in één woord?

Een definitie van corruptie is moeilijk te geven. Een eenvoudige omschrijving van corruptie zou kunnen zijn: “misbruik maken van toegekende bevoegdheden of macht voor persoonlijk gewin“. Omkoping is een misdrijf. Bij omkoping zijn er twee partijen betrokken, namelijk de omkoper en de degene die omgekocht wordt.

bron: Google

Of Kamps niet bang is voor juridische procedures vanuit het CBR? Want dit is toch laster en smaad?

“Nee hoor, ik zeg en schrijf al twee jaar dit soort zaken. Zowel Bekhuis als Pechtold, Huizing en vijf lokale CBR-ers in Enschede maken misbruik van toegekende bevoegdheden voor persoonlijk gewin. In alle gevallen bewijsbaar. Alexander Pechtold en Harold Bekhuis hadden mij overigens al vele keren voor de rechter kunnen slepen, maar dat gaat niet gebeuren. Ik roep niet zomaar iets; ik kan het bewijzen. Dus die gang naar de rechter komt er echt niet. Ze weten dat ze dan echt ontmaskerd worden!” aldus Kamps.

Kamps krabbelt langzamerhand weer op na een periode van ziektes. “De mishandeling bij het CBR examencentrum op 8 maart 2022 heeft zijn sporen nagelaten. Niet alleen heb ik een hartinfarct gehad en hersenletsel opgelopen, maar dit voorjaar is er PTSS vastgesteld. Ik was doodsbang in mijn eigen huis; vertrok voor zevenen en kwam nooit voor acht uur thuis. Bang voor de zoveelste politie-confrontatie op verzoek van het CBR in Enschede, bang voor de doodsbedreigingen die mij via de Facebookpagina van Tubantia bereikten, bang voor de vele telefonische bedreigingen. Erg heftig allemaal. Maar gelukkig is er goede therapie en heb ik sinds een tijdje een persoonsalarm “

Bekhuis werd in het verleden al eens geconfronteerd door Rutger Castricum. “Kijk maar eens naar de video van PowNews. Het is een ‘engerd’ die voor de camera begint te hakkelen. Maar achter de schermen trekt hij aan de touwtjes. Critici worden rücksichtsloos kapot gemaakt door Harold Bekhuis. De zoveelste ex-politie-functionaris die geen enkele waarde hecht aan de ambtseed. Laten we blij zijn dat we niet in Rusland of een bananenrepubliek leven; dan waren Kris Kalloe en ik allang verdwenen….en nog wat anderen. Dat weet ik zeker!”

“Onlangs bleek uit een WOO verzoek van RTL Nieuws dat bij de divisie Rijvaardigheid, waar deze hufter al vele jaren op autoritaire wijze de scepter zwaait, de meeste integriteitsmeldingen worden gedaan. Veelzeggend!” aldus een strijdvaardige Kamps.

de divisie Rijvaardigheid van Harold Bekhuis heeft in 2020 en 2022
veruit de meeste meldingen van integriteitsschending