Pechtold stuurt brief aan Kamps….

Pechtold houdt Twentse rijscholen, kandidaten en CBR-ers opnieuw voor de gek!

Loading

Enkele weken geleden nodigde journalist/rijschoolhouder Henrie Kamps direct Alexander Pechtold uit toen hem ter ore kwam dat Pechtold tijdens een bijeenkomst in Almelo had verklaard wel met Kamps in gesprek te willen.

Nu, ruim twee weken nadat Kamps hem een schriftelijk uitnodiging stuurde, reageert de algemeen directeur van het CBR dat hij zo’n gesprek ‘niet passend’ vind omdat er op 16 november een Kort Geding is tegen Kamps en de voorzitter van de Vereniging ConsumentenBelang Autorijbewijs: Pascal Hansen.

Kamps reageert laconiek: “Rijschoolhouders moeten zich eens verdiepen in wie Pechtold was voor hij directeur bij het CBR werd. Ze moeten hem eens vragen waar die 100 extra examinatoren zijn waarvoor hij het geld al van de Nederlandse Staat in 2021 heeft ontvangen. Maar hij blijft nog vier jaar en wij gaan zeker tot eind 2024 door met ons onderzoek in Enschede en andere locaties. Dus er zal nog wel een moment komen, waarop de rijscholen Pechtold kunnen bevragen wat zijn beloftes waard zijn.”

“Binnenkort komt Sinterklaas weer in ons land. Iedereen die Pechtold gelooft, zal vast ook wel denken dat Sinterklaas nog echt uit Spanje komt…. “

Lees hieronder de brief van Pechtold aan Kamps

Lees hieronder de reactie van Kamps aan Pechtold