Pinokkio: ‘Dit heeft zeker een miljoen euro gekost’

Pechtold denkt dat iedereen hem gelooft...'

Loading

Journalisten van bevriende regionale media, de Tubantia hoofdredacteur is de voormalige communicatie strateeg van D66, zijn voor Alexander Pinokkio ideaal om zijn leugens landelijk snel te verspreiden. “Ik durf met vertrouwen te zeggen dat dit het CBR in de afgelopen twee jaar zeker een miljoen euro heeft gekost” Ze schrijven het op en doen natuurlijk geen feitencheck.

“Iedereen in de politiek en journalistiek zou moeten weten wat het trackrecord van Pinokkio is. Nog geen vijf jaar geleden vetrok hij met zijn staart tussen de benen uit de Haagse politiek. Vanwege een omkopingsschandaal en zijn privéproblemen. Naar verluidt dwong hij partijgenote Anne Lok, die al een tweeling had, tot abortus.” maar dat is niet (meer) interessant voor Tubantia en RTV Oost. Die verzinnen liever hun eigen verhaal, zonder feitenchecks. Zo schreven ze eerder Gerard Sanderink al bewust kapot…”

Kamps noemde Pinokkio eerder al een corrupte ex-politicus en doet er nog een schepje bij bovenop. “Pinokkio is daarnaast een pathologisch leugenaar. Hij laat de minister in de Tweede Kamer zeggen dat zijn CBR in 2022 700.000 praktijkexamens rijbewijs B heeft uitgevoerd; dat blijken er 440.000 te zijn geweest. Pinokkio heeft altijd beloofd dat hij 100 extra examinatoren zou opleiden; de blijken er 0,0 te zijn sinds Corona. Pinokkio zegt dat alle maatregelen tegen mij zeker 1 miljoen euro hebben gekost. Tja… ik zou er om lachen als het niet zo ziekelijk triest zou zijn.”

Het vreemde aan Nederland is dat bijna iedereen een hekel heeft aan het CBR. Iedereen klaagt over het CBR, over de kosten en betrouwbaarheid. Iedereen zegt dat de overheid weer betrouwbaar moet worden. En dan zet de politiek een pathologische leugenaar op het probleemdossier CBR.

Hoe kan het dan dat de krant, de regionale omroep, de burgemeester van Enschede, de politie en DGMO nog geloven wat een pathologische, manipulatieve, corrupte machtswellusteling beweerd?

Zo veranderd er nooit iets in ons land en kost het rijbewijs in 2025 minimaal 4000 euro. Dan heeft de politie in 2030 zijn handen vol aan mensen die zonder rijbewijs rondrijden….