Sinds Pechtold in dienst kwam daalde de examencapaciteit!

een nieuw 4-jarig arbeidscontract voor Pechtold? dan bestaan er in 2030 geen kleine rijscholen meer!

Loading

In 2019 werd Alexander Pechtold tot veler verbazing benoemd tot directeur van het CBR. Verbazing omdat Pechtold vanwege een omkoopschandaal en ‘abortus’-rel via de achterdeur was vertrokken uit de Tweede Kamer… met een forse wachtgeldregeling. Iets waar hij anderen om verachtte.

Nu blijkt uit ons onderzoek van de Open Data die het CBR ieder kwartaal moet publiceren dat hij niet in staat is geweest om het aantal praktijkexamens uit het tweede kwartaal van 2019 te evenaren. In 2019 werden 118.000 praktijkexamens afgenomen en in hetzelfde kwartaal dit jaar ruim 12.000 minder; slechts 106.000. De Corona problemen hebben daar inmiddels niets meer mee te maken.

Binnenkort komen de cijfers voor het derde kwartaal. Misschien is er een wonder gebeurd. Dan kan Pechtold over water lopen!

Pechtold klopte zichzelf dit voorjaar flink op de borst en minister Harbers roemde de blaaskaak om de prachtige inhaalslag. Tot rijschoolhouder/journalist Henrie Kamps ontdekte dat de gepresenteerde aantallen onjuist waren. Divisiemanager Rijvaardigheid Harold Bekhuis, verantwoordelijk voor de leugen, moest dat erkennen na een WOO verzoek van Kamps en Harbers moest terug naar de Tweede Kamer. De minister bedankte Kamps per brief voor zijn oplettendheid.

‘Sorry het zijn er bijna 300.000 minder, maar nog steeds erg goed. En ik heb goed nieuws Pechtold heeft belooft dat de wachttijden dit najaar weer 6 tot 8 weken zijn, waren de woorden van minister Harbers in de Tweede Kamer. Het schaamrood op zijn wangen.

Wie dat gelooft moet oppassen…. want die gelooft dan ook nog in Sinterklaas. En dat blijkt nu; door de Open Data en de door Pechtold zo verafschuwde tellingen van consumentenbelang VCBA bij steeds met examencentra.

Alexander Pechtold haalt niet eens de aantallen uit 2019 en dus is er absoluut geen sprake van enig inhaaleffect. Er zijn geen 100 examinatoren opgeleid.

Alexander Pechtold heeft naar eigen zeggen 1 miljoen uitgegeven om rijschoolhouder/journalist Kamps dwars te zitten. Hij was vaak op tv om reclame te maken voor zijn D66. Maar tijd om de problemen op te lossen met het dalende aantal examinatoren had hij niet. Te druk met de verkeerde zaken. Te druk met Alexander zelf!

Met zijn leugens, intimidaties en media-offensief wil hij verhinderen dat de politiek ziet dat hij het slechter doet als zijn voorgangster…

Tja da’s Alexander….