Spotten in Almelo en Doetinchem gestart!

Leugens Alexander Pechtold belangrijkste reden voor versneld landelijk opschalen!

Loading

Het initiatief van de Vereniging Consumentenbelang Autorijbewijs (VCBA) om examenritten te controleren op tijdsduur en objectiviteit breidt zich versneld uit. Vanaf gisteren wordt er gespot op de CBR locaties Almelo en Doetinchem. Er zijn aanvragen vanuit het Zuiden van het land en vanaf 1 november worden steekproefsgewijs CBR examens gespot in Amsterdam en mogelijk Amersfoort. Belangrijkste reden voor het versnelde opschalen is de valse mediaverklaring van Alexander Pechtold!

“Het is duidelijk dat het CBR de strijd verhardt, door in de landelijke media leugens te verspreiden. Daarnaast is er dan de intimidatie door de landsadvocaat. Daar heb ik zelf ook mee te maken. Gisteren kreeg ik op mijn huisadres plotsklaps een brief van Pels Rijcken; daarin wordt gedreigd met een Kort Geding. Ik ben al maanden de voorzitter ad interim van onze vereniging en voel mij volledig vrij om activiteiten te ontplooien in het belang van honderdduizenden jonge mensen. Een ding is duidelijk: Alexander Pechtold liegt en fantaseert alles bij elkaar. En dat gooit alleen maar olie op het vuur!” zegt Pascal Hansen.

“Door het opschalen van het spotten over het land wordt het voorzitterschap bijna een dagtaak. Ik ben gevraagd door mijn mede-bestuursleden of ik de functie niet fulltime wil gaan vervullen en dit weekend heb ik besloten om dat te gaan doen.

Mijn werkzaamheden als freelance redacteur zet ik daarom op een laag pitje. Bij Rijvisie waren twee vacatures voor redacteuren, waarvan er inmiddels een is ingevuld. Daar ben ik blij mee, want het schrijven over de misstanden binnen het CBR is voor onze vereniging onontbeerlijk. Met pijn in mijn hart vertrek ik per 31 oktober als redacteur bij Rijvisie om fulltime aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. Eerst nog even lekker genieten van een korte vakantie….”

de eerste VCBA spot vanuit Almelo