Amsterdamse rijscholen: wij komen met 2 bussen naar Enschede!

Steun voor onderzoek naar integriteitsschendingen CBR groeit explosief!

Loading

Ze hebben voor zaterdag 14 oktober alvast twee touringcars gereserveerd. Bijna 100 Amsterdamse rijschoolhouders willen dan naar het CBR in Enschede komen, om het onderzoek naar het CBR te steunen. Rijscholen uit heel Nederland spreken hun waardering uit voor de enorme stap die de redactie van ons blog heeft bereikt nu Alexander Pechtold in een ultieme poging het verzet tegen de angstcultuur van het CBR te breken zijn Enschedese locatie heeft platgelegd.

“Dat drie redacteuren dit kunnen bereiken is waanzinnig knap. De hele rijschoolwereld verzucht al tien jaar of langer onder het Oostblokregime van het CBR. En nu lezen we eindelijk de waarheid op rijvisie.nl.

Nu durven er vijf rijscholen te praten met het ministerie over de onderdrukking, machtsmisbruik en sanctionering door het CBR. Er duiken bewijsstukken op over hoe al jaren rijscholen onnodig zijn geschorst. Er komt eindelijk een kans om van de achterlijke regel af te komen dat als een examinator schade rijd wij die zelf moeten betalen. Is er onderzoek waaruit blijkt dat het CBR op grote schaal zwendel pleegt met examencapaciteit. Echt ongelofelijk knap” zegt een woordvoerder van de nieuwe vereniging VVRI.

“Die Kamps verdient een standbeeld. Wat die allemaal heeft doorgemaakt. Wij weten wat Kris Kalloe uit Den Haag ooit is overkomen en nu komt er iemand die zelfs dat onrecht aanpakt. Geweldig!”

Rijschool L is een van de initiatiefnemers en betaalt de kosten van de touringcars. Ook rijschool L is hard geraakt door de CBR maatregelen en de directie bevestigd dat het CBR helemaal geen 100 extra examinatoren heeft opgeleid. “Die Tussentijdse Toets moet stoppen en er moet onderzoek komen naar wat er gebeurt met duizenden verborgen RIS examens. Daar klopt iets niet en dat kost ons een halve jaaromzet”