Enschedese burgemeester kreeg vorig jaar al brief over mishandeling journalist!

Kamps deed beroep op burgemeester als voorzitter van de driehoek!

Loading

De Enschedese burgemeester Roelof Bleker werd vorig jaar door de toen bij het CBR mishandelde journalist/rijschoolhouder Henrie Kamps schriftelijk geinformeerd over de levensbedreigende situatie bij het CBR. Kamps deed een beroep op de burgemeester in zijn rol als voorzitter van de ‘driehoek’.

Kamps laat de schriftelijke reactie zien die hij van de Enschedese burgervader kreeg. De inhoud sprak voor zich. Bleker wilde zich niet bemoeien met de kwestie, ondanks het feit dat het de burgemeester duidelijk zou moeten zijn dat het mishandelen van een publicist en de wijze waarop de Enschedese politie én het OM met de kwestie omging verdiende zeker geen hoofdprijs.

“Kennelijk pakt de eerste burger van Enschede sneller de telefoon op of laat hij zich zonder mij te bevragen moeiteloos een kletsverhaal door een corrupte ex-politicus op de mouw spelden. Ik vind dat best zorgwekkend. Ben wel blij dat Pieter Omtzigt in Enschede woont” lacht de Needse straatvechter.

“In media-land, Kamps had een bedrijf op het Mediapark in Hilversum en was ‘buurman’ van Studio 21 waar John de Mol alle grote tv-shows opneemt, werd ik wel eens ‘reuzendoder’ genoemd. Dat was leuker dan alle shit die ik nu in de krant lees. Ik moet wel zeggen dat deze week voor de tweede keer een Tubantia redacteur een artikel heeft geschreven waarvan een deel van de feiten gecheckt waren. Dat is hoopgevend. Ik houd een lijstje bij: Peter Zandee en Arjan te Bogt van Tubantia doen gewoon hun werk!.”