Laag slagingspercentage?

Loading

Tja, met de komst van de ‘prestatieladder’ kan het zomaar gebeuren dat er zaken voor u veranderen bij het CBR. Natuurlijk kunt u dan proberen het slagingspercentage omhoog te krijgen, maar iedere instructeur weet dat dit helemaal niet zo eenvoudig is. En laten we eerlijk zijn; hoeveel leerlingen kijken er voor ze beginnen met lessen naar dat slagingspercentage? Echt bijna niemand en als ze er al naar kijken dan is dat omdat ze denken dat het iets zegt over het aantal mensen dat direct de eerste keer slaagt. Fout, want dat is niet wat het slagingspercentage aangeeft.

In principe bent u alleen maar ingeschreven bij het CBR, omdat u de leerlingen wilt helpen met het aanvragen van examens en de tussentijdse toets. Verder zijn er geen voordelen of nadelen.

In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kiezen steeds meer kleine rijscholen en zzp-ers er daarom voor om zich uit te schrijven en die aanvragen te laten verzorgen door professionele partijen die ook goed kunnen overleggen met de planning van het CBR.

U betaald daarvoor een vergoeding van €35 euro bovenop de kosten van het CBR, maar hebt veel meer keuze, veel sneller een plek én geen kopzorgen.

U kunt vanaf dat moment lekker rijles gaan geven en rijd bij een examen met uw leerling mee naar het CBR en telt dat gewoon als 1 of 2 rijlessen.

Zo simpel kan het dus ook!

klik hier voor de contactgegevens