Redactie: Vanaf 1 november tags, dossiers en meer video….

Nu al 10.000 views per week!

Loading

De bekendheid van Rijvisie groeit! Dankzij het media-offensief van Alexander, de artikelen op tv en de landelijke kranten over fraude bij de theorie-examens en het flyeren bij 4 examenlocaties vinden steeds meer lezers de weg naar ons blog. Bijna 10.000 views per week is meer dan wij op 1 september durfden te hopen..

Het gaat sneller dan verwacht en dus hebben we besloten om een geplande upgrade naar voren te trekken. Vanaf 1 november kunnen lezers bij sommige berichten reageren en kunnen ze favoriete ’tags’ bekijken.

De ’tags’ zijn in de eerste fase de namen van de bij een bericht betrokken CBR-ers en anderen. Hierdoor kunnen de lezers makkelijker kijken naar bijvoorbeeld alle artikelen over ‘Alexander Pechtold’.

Tags en reacties zorgen voor meer interactie op ons blog…

Een ander feature zijn de ‘dossiers’. Door alle aandacht melden zich op dit moment rijscholen die in het verleden onterecht zijn geschorst of uitgeschreven en zelfs al twee voormalig examinatoren die wroeging hebben en zich uitspreken over de angstcultuur vanuit de top van het CBR.

Dossiers zorgt voor een beter overzicht…

Vanaf volgende week zullen er tevens meer video’s worden geproduceerd. Zo kunnen de lezers video reconstructies verwachten van gebeurtenissen uit de verschillende dossiers; interviews met gedupeerden, teleurgestelde kandidaten en hun ouders.