Top-Drive biedt volledige rijopleiding aan voor €1500

Maatwerk voor wie geen €3500 kan betalen voor een RIS rijopleiding!

Loading

De Amsterdamse ondernemer Sjaam Kalloe vertelt onze redactie dat via zijn Rijschool L concept steeds vaker leerlingen en rijscholen bij elkaar worden gebracht. Veel van de rijscholen die de afgelopen jaren hun praktijkexamens massaal inkochten via Rijschool L zijn blij met de nieuwe dienst van Rijschool L.

‘Wanneer een leerling ons belt om een theorie-examen te kopen of een praktijkexamen, vragen wij of hij of zij al een rijopleider heeft. Als dat niet het geval is zoeken wij een goede opleider die veel examens via ons reserveert. Vaak zijn dat rijscholen die meer ingeschreven willen staan bij het CBR. Dat aantal wordt steeds groter sinds de wachttijden zijn opgelopen en het CBR steeds meer nieuwe maatregelen aankondigt voor rijscholen met een laag slagingspercentage. Een rijschool met een slagingspercentage van onder de 30% kan zich beter uitschrijven en via ons examens inkopen. Als ze zeggen dat ze al een rijopleider hebben zeggen wij dat het ook voor de helft van het geld kan. Daar schrikken ze dan wel van!’

Kalloe is al jarenlang de grootste afnemer van examencapaciteit voor het B rijbewijs en zegt dat het CBr blij is met zijn administratiekantoor. ‘Het scheelt de examinatoren en examenmanager in Amsterdam vele gedoe en ze hebben in ons een prima contact voor al de niet ingeschreven rijscholen in de regio’.

Uit een enquete op RijschoolPro blijkt dat ruim 85% van de stemmers (niemand weet hoeveel dat er waren) willen dat ‘dummy-rijscholen’ worden uitgeschreven bij het CBR.

Voor Top-Drive ontstaat er een enorme groeimarkt als die plannen van het CBR doorgang vinden.