VCBA: ‘Consument steunt massaal Kamps!’

Loading

Hoe langer voormalige rijschoolhouder Henrie Kamps (61) het volhoudt tegen het CBR, hoe meer steun hij krijgt via Facebook en andere groepen. Dat stelt de voorzitter van de Vereniging Consumenten Belang Autorijbewijs. De vereniging krijgt een stormvloed aan reacties op de publicaties van vandaag via de regionale media. Steeds meer mensen waarderen het doorzettingsvermogen en herkennen de problemen met het CBR.

“Ik stuur je wel even een kleine verzameling app-berichten uit de meer dan honderd die wij vandaag hebben ontvangen. Het is bizar om te zien hoe het gevecht vanuit het CBR tegen Kamps een wending begint te krijgen. “Wij merken dat ook in de klachten die we ontvangen via www.klagenovercbr.nl” zegt Pascal Hansen. Hij is de voorzitter van VCBA.

Naast VCBA is er een andere consumentenclub en dat is de VVRC; de Vereniging Voor Rijschool Consumenten. Van die zijde was vandaag niemand bereikbaar.

“Je begint te merken dat RTV Oost en Tubantia langzamerhand ‘anders’ over de strijd rond het CBR beginnen te schrijven; milder. Er begint een beetje aandacht te komen voor het verhaal van Kamps. In een gesprek vandaag met hem liet hij mij een bericht horen van een andere rijschoolhouder die alles is kwijtgeraakt; zijn rijschool, zijn 8 lesauto’s, zijn huis. Echt alles. Ik werd er bijkans misselijk van. En zelfs op dit moment is Kamps niet de enige, ook niet hier in de regio. Maar anderen zijn doodsbang dat zij ook alles kwijtraken.

[tekst gaat door onder afbeeldingen]