Politie aan de voordeur bij rijschoolhouder Kamps..

Kamps: 'Ik ben benieuwd wat die zogenaamd 'geïntimideerde' examinatoren hier van vinden....'

Loading

Op 7 december 2021 om half acht ’s avonds krijgt rijschoolhouder Henrie Kamps een persoonlijke brief van Alexander Pechtold. Hij is per direct en definitief uitgeschreven door het CBR. Op hetzelfde moment werkt zijn login voor het CBR reserveringsplatform TOP niet meer. Zijn leerlingen bellen hem, omdat ze op datzelfde moment bericht krijgen dat de praktijkexamens niet doorgaan.

48 uur later, ’s avonds kort voor negen uur wordt er aangebeld op het privéadres van Kamps. Kamps is alleenwonend en krijgt ‘s avonds om die tijd nooit bezoek. Op het beeldscherm van zijn RING deurbel ziet hij niemand staan.

Wanneer hij uit nieuwsgierigheid toch de voordeur opent verschijnen er uit de duisternis plotsklaps twee politieagenten. Ze dragen mondmaskers, het is nog Corona-tijd. Bij een van de twee steekt een forse baard onder het masker uit. Nogal intimiderend. Is dit echt of zijn het vermomde criminelen? Waarom zouden agenten de RING deurbel omzeilen?

Het blijken echte agenten….

“Mogen wij even binnenkomen? Wij moeten u even spreken!”

politieagenten die op verzoek van Alexander Pechtold kort voor negenen
bij aan Kamps aan de voordeur komen……

Kamps schrikt zich wezenloos. Het eerste waar hij op dit tijdstip aan moet denken is dat de politie hem iets heel vervelends gaat vertellen; er is vast een van zijn dochters iets heel ernstigs overkomen. Als de politie daarvoor ’s avonds om deze tijd aan de deur komt kan dat maar een ding betekenen; een van zijn dochters leeft niet meer. Hij voelt zijn knieën knikken…

Niets blijkt echter minder waar. Na enkele minuten pakt een van de agenten een brief. Kamps kent die brief. Het is de persoonlijke uitschrijvingsbrief van Alexander Pechtold, die hij twee dagen eerder via de mail heeft ontvangen.

De reden voor de definitieve uitschrijving blijkt maanden later nep te zijn. Een aangifte die Pechtold heeft ‘geregeld’ wordt wegens gebrek aan bewijs geseponeerd. Maar dat maakt geen verschil bij het CBR. De waarheid speelt geen rol bij het CBR. Kamps is te kritisch en weet te veel. Hij moet worden geëlimineerd. De uitschrijving blijft van kracht tot op de dag van vandaag. Het CBR informeert zekerheidshalve de regionale media. Kamps moet kapot!!

Terug naar de beide agenten… die blijken gestuurd zijn….

“De heer Pechtold heeft ons gevraagd u even te bezoeken. Wat er in deze brief staat is voldoende aanleiding voor een verdenking. Vrijdag is er nog een praktijkexamen van ene Emily Besselink…. wat bent u dan van plan?”

Mag Pechtold zo’n persoonlijke brief zomaar aan de politie geven? Hij is voorzitter van de Adviesraad Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is niet te geloven. En de politie werkt er moeiteloos aan mee??

Hoeveel meer misbruik van de macht wil je als CBR uitoefenen?

Het is nu twee jaar later. Het examencentrum in Enschede is door Alexander Pechtold omgebouwd tot waar oorlogsgebied. Hij heeft in alle kranten en alle radiostations verteld over de intimidaties van Henrie Kamps in de richting van de examinatoren… RTV Oost en Tubantia wilden het maar wat graag publiceren, geen feitenchecks, geen wederhoor. De NOS, RTL en zelfs het ANP nemen de woorden van de algemeen directeur van het CBR voor waarheid aan….

Kamps: “Die examinatoren zijn echt niet doodsbang voor mij hoor. Ze liegen en stellen zich aan, omdat de werkgever dat verwacht… misschien wel eist. 80% is in eerdere carrières mislukt of gewoon dom! Denken dat ze een belangrijke baan hebben. Bang voor de baan, de leaseauto en het pensioen. En dat moet de jonge mensen objectief beoordelen op ‘sociaal rijgedrag, verkeerswet- en regelgeving’?

“Ik heb niemand geïntimideerd, er is niemand achtervolgt tot aan de voordeur. Het tellen van de examencapaciteit en tijdsduur van de examens verloopt erg ordentelijk en gaat nog een jaar door. Door de schermen rondom het CBR hebben journalisten en vrijwilligers maar enkele posities van waaruit ze dat kunnen doen. In Almelo en Doetinchem is dat een stuk eenvoudiger.”

“Als er straks camerateams voor de deur staan bij ‘de vijf’ lokale CBR-ers dan is dat bij daglicht en met 1 doel; waarheidsvinding! Zeker geen intimidatie op de manier waarop het CBR dat bij mij en andere ‘geschorste’ rijschoolhouders doet. Ze hebben het te danken aan hun bazen; Bekhuis, Huizing en Pechtold. Ze moeten zich desnoods maar ziek melden. Zij hebben zich geen moment om mij bekommerd, dus waarom zou ik dat andersom dan wel doen? Gewoon schone onderbroek aan doen en doorgaan met leven. Moesten Kris Kalloe en Henrie Kamps ook!

Onderstaande brief is binnen 48 uur in handen van de Enschedese politie, die er ’s avonds om 21.00 uur bij Kamps thuis ‘even over komt praten…’. Intimidatie??