Kamps wordt toch vaste columnist..

Loading

Na de verkoop van zijn blogs wilde voormalig rijschoolhouder zich louter focussen op het ondersteunen van consumentenorganisaties en zijn journalisitieke werk. Toch wordt Kamps ingaande vandaag vaste columnist van ons blog voor onafhankelijke rijscholen.

“Dat besluit is vooral ingegeven door recente ontwikkelingen. Ik ben door meerdere (voormalig) rijschoolhouders benaderd, omdat ze op soortgelijke wijze als ik in de problemen zijn gekomen toen ze opkwamen voor de belangen van hun leerlingen. Ik was wel een beetje klaar met de rijschoolwereld, maar wil toch de rijscholen die onafhankelijk willen zijn enig soulaas bieden met een vaste column.” reageert Kamps (61).

Kamps uitte eerder op enkele persoonlijke blogs en in de rechtbank ongezouten kritiek op de directie van het CBR en een vijftal CBR-ers die werkzaam zijn op de locatie Enschede. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij alle direct betrokkenen binnen het CBR blijvend zal achtervolgen voor hun grensoverschrijdende gedragingen; waaronder liegen, provocaties en wegkijken. Behalve een artikel 12 Sv procedure bij het Gerechtshof overweegt Kamps met zijn advocaten een bodemprocedure voor waarheidsvinding te starten tegen de vijf lokale CBR-ers.