Kamps en Hansen ontvangen (concept) dagvaarding van het CBR..

Strijd tussen Kamps en Pechtold gaat volgende fase in!

Loading

Iets na vijven op donderdagmiddag ontvangt rijschoolhouder/journalist Henrie Kamps de dagvaarding voor het Kort Geding dat het CBR tegen hem en de voorzitter van de Vereniging ConsumentenBelang Autorijbewijs gaat starten. Het Kort Geding zal dienen op 16 november om 9.30 uur bij de Rechtbank te Zutphen. Wij bellen met Kamps voor zijn eerste reactie.

En waar draait het om?

Dat mag je zelf lezen en de lezers van het blog ook. Ik zal je het concept sturen en die mag je ook op Rijvisie.nl plaatsen. Het is een zeer uitgebreid verhaal en voor een heel groot deel gebaseerd op onzin, veronderstellingen en beeldvorming.

Schrik niet het zijn 35 pagina’s. Jullie en eventuele lezers moeten je wel beseffen dat advocaten, eigenlijk net als het CBR, alles bij elkaar kunnen liegen en verzinnen. Het is aan de rechtbank om straks te bepalen of alles wat de landsadvocaat hem of haar overtuigd.

Ik heb twee jaar gewerkt aan het verzamelen, geluid- en video opnamen en documenteren aan te tonen wat het werkelijke verhaal is. En daarbij ga ik, net als de landsadvocaat dat doet, over alles en iedereen die betrokken zijn bij de integriteitsschendingen en CBR angstcultuur een boekje open doen. Dat wordt geen pretje voor de vijf lokale CBR-ers en anderen. Ik ben echt overtuigd dat er veel echt bewijs is in plaats van al die aannames en ‘van horen zeggen’ waar de landsadvocaat het mee moet doen.

Opvallend is natuurlijk dat nergens in de dagvaarding, hoewel ik moet bekennen dat ik dit soort stukken meestal ff vluchtig doorlees, gesproken wordt over de echte slechteriken: Bekhuis, Pechtold en Huizing gooien gewoon de medewerkers voor de bus. Maar daar zit het echte kwaad!

Ik geniet tot 10 november van een welverdiende vakantie en op maandag 13 november pak ik deze (concept) dagvaarding op. Het lijkt mij onmogelijk om dan in 3 dagen de zaak voor te bereiden. ik vraag mij sowieso af of deze omvangrijke kwestie zich leent voor een Kort Geding. De landsadvocaat is echter tijdig op de hoogte gebracht dat ik tot 10 november vakantie heb.