Rijschool L dankt succes aan CBR!

Loading

Het Amsterdamse bedrijf Top-Drive heeft haar succes met de verkoop van praktijkexamens B vooral te danken aan de telkens veranderende regelgeving vanuit het CBR. Anders dan veel rijscholen denken is Rijschool L geen echte rijschool; er werkt bij het bedrijf zelfs niemand met een WRM bevoegdheid. Rijscholen hoeven dus niet bang te zijn dat Rijschool L een concurrent is. Juist niet; Top-Drive ontzorgt honderden lokale rijscholen bij het regelen van de praktijkexamens zodat de instructeurs kunnen focussen op lesgeven. Top-Drive is een bemiddelaar en vraagt voor die bemiddeling een kleine vergoeding per gereserveerd praktijkexamen.

Het succes van het concept legt eigenaar Kalloe bepaald geen windeieren. Vorig jaar bemiddelde Rijschool L bij zo’n 10.000 praktijkexamens. Binnenkort opent Rijschool L een tweede vestiging in Utrecht. Ook is men onlangs een samenwerking gestart met het Rotterdamse Click-Drive.

Het concept van Rijschool L is in feite even simpel als geniaal. Niet bij het CBR ingeschreven rijscholen of wel ingeschreven rijscholen kunnen in het Amsterdamse kantoor van Top-Drive terecht om hun praktijkexamens via CBR TOP te reserveren. Het kantoor bevindt zich op hemelsbreed 300 meter van het CBR Examencentrum Amsterdam.

De aanvragers machtigen niet de eigen rijschool, als die wel ingeschreven is bij het CBR, maar ze machtigen Autorijschool L onder code 2025H8. Top-Drive is volstrekt legaal en maakt gebruik van de wetgeving.

Omdat Autorijschool L op dit moment de grootste afnemer bij het CBR is van praktijkexamens B beschikt men over veel meer examen capaciteit en wisselmogelijkheden dan anderen. Voor rijscholen die zich willen uitschrijven bij het CBR is rijschool L daarom een uitstekend alternatief.

[tekst gaat door onder afbeelding]

klik op afbeelding om te lezen op CBR.nl