‘Media-offensief Pechtold ontploft in zijn eigen gezicht!’

Leugens Pechtold worden met videobeelden een voor een aangetoond!

Loading

“Pechtold heeft exact dat gedaan wat ik verwachtte. Dat hij het CBR in Enschede plotsklaps dichtgooide was onvoorzien, maar een groot cadeau!” Dat zijn de woorden van Henrie Kamps (61). Door de een verguisd en door de andere gewaardeerd. Hij is opgewekt als wij hem dinsdagavond spreken tijdens een redactievergadering.

Pechtold heeft volgens Kamps exact dezelfde strategie gevolgd als vorig jaar zijn D66 protegé Daan Bonenkamp heeft gedaan. Daan Bonenkamp, de huidige hoofdredacteur van Dagblad Tubantia, spinde tijdens de laatste formatie dat formateur ‘Johan Remkes’ teveel borrels had gedronken. Het bericht haalde alle nieuwsbulletins en voorpagina’s.

Die spin ontplofte echter binnen enkele dagen in het gezicht van de D66-fractietop en Sigrid Kaag, omdat het een leugen bleek te zijn. Bedoeld om de beeldvorming te beïnvloeden. Bonenkamp was jarenlang dé strateeg, schreef de speeches van Pechtold en ging (naar verluidt) mee op ‘vrouwenjacht’. (lees GeenStijl bericht hieronder). Daan Bonenkamp werd, dankzij Pechtold, hoofdcommunicatie van D66. Bonenkamp werd na de mislukte aanval op Johan Remkes overbodig en werd begin 2023 hoofdredacteur bij Dagblad Tubantia.

“Pechtold is niet alleen een slechte leermeester, maar ook nog dommer dan een ezel. Die stoot zich namelijk geen twee keer aan dezelfde steen. Pechtold wel. Want al dat gelieg in de media is snel te weerleggen. Er is nooit een examinator gevolgd naar het huisadres, het was een CBR beveiliger die Henrie Kamps intimideerde door op hem in te rijden, Pascal Hansen is geen compagnon van Kamps , maar de voorzitter van de consumentenvereniging en als klap op de vuurpijl blijkt uit de beelden van het afgebroken praktijkexamen van Jens van Rijn dat het de CBR examinator is die uitlokt en Jens zijn examen misbruikt.