Steeds meer rijscholen kritisch over CBR directie!

Eindelijk kritisch artikel op 'CBR-blog' Rij-Instructie.nl!

Loading

klik op afbeelding op artikel te lezen op rij-instructie.nl

‘CBR is volkomen de weg kwijt. Je kan jaren maatwerk leveren. Goede resultaten scoren. Je zaakjes op orde hebben. Op het moment dat je het spelletje niet meespeelt en kritiek hebt wordt je keihard afgeserveerd door het CBR. Ongeacht je status of verdiensten. Het CBR voert een repressief beleid. Slechte zaak.’ schrijft een van de vele rijschoolhouders in zijn reactie op een artikel op Rij-instructie.nl

Het ontgaat een toenemend deel van de rijscholen niet dat het management in Rijswijk een richting in is geslagen die gaat zorgen voor chaos en prijsopdrijving in de rijschoolwereld.

Zelfs de voorzitter van de zelfverklaarde ‘grootste branchevereniging’ VVRI uit Amsterdam doet pittige uitspraken over het CBR. Daar waar Aziz Zaki voorheen vooral bang en voorzichtig was om zich binnen de Koepel (KRV) uit te spreken over de rol van het CBR schrijft hij nu pittige teksten:

Facebook conversatie tussen enkele rijschoolhouders…

download hieronder het artikel uit rij-instructie.nl

Reactie

  1. Klopt ondertussen zijn we allemaal zo bang dat niemand nog kritiek durft te hebben. En nu grijpen ze hun kans met dat nieuwe leerplan. Twee theorie examens en twee praktijkexamens en een verplichte inschrijving bij het volgsysteem van CBR. de lol gaat er wel af…. Mag de overheid zoveel invloed krijgen?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.