Top-Drive breidt dienstverlening uit naar Midden, Noord en Oost Nederland.

Vraag uit Zuid, Noord en Oost Nederland groeit gestaag!

Loading

Na een dip in de jaren na Corona gaat het de grootste klant van het CBR sinds eind vorig jaar weer voor de wind. Volgens de CBR Rijschoolzoeker hebben de beide brands van Top-Drive, Autorijschool L en Top-Drive, samen in de afgelopen 12 maanden bijna 8000 praktijkexamens B ingekocht bij het CBR. De vraag uit andere delen van het land neemt toe en dat is de reden dat Top-Drive haar werkterrein richting 2025 uitbreidt naar Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Arnhem.

“Wij doen dat gefaseerd en gaan rijscholen in die regio’s rechtstreeks benaderen. Wij zijn daarnaast bezig met een geheel nieuw concept, Top-Drive-Deals, waarbij wij onze klanten nauw willen betrekken. Die plannen worden nu ontwikkeld en een marketing campagne moet ervoor zorgen dat rijscholen die minder dan 50 praktijkexamens per jaar reserveren in TOP overtuigd worden om het reserveren via ons te laten lopen en ondertussen onderaan de streep netto meer opbrengst voor zichzelf genereren. Samen met partners werken wij dat businessmodel momenteel uit. Het is de bedoeling dat rijscholen en instructeurs straks per blok van 3 uur rijles €200,– kunnen verdienen! Dat is bijna €70,– per uur.” zegt Sjaam Kalloe.

[ADVERENTIE]

Top-Drive verwacht door de nieuwe marktgebieden eind 2025 een verdubbeling van het aantal examens. ‘Dat is ambitieus, maar enkele jaren zaten we in Amsterdam en Utrecht al bijna op 10.000 praktijkexamens per jaar. Wij gaan er alles aan doen om het vertrouwen van rij-instructeurs en rijscholen buiten de Randstad te winnen. Dan moet 15.000 praktijkexamens B mogelijk zijn.