Gratis theorie voor je leerlingen, geen gedoe met TOP!

Loading

Bijna iedere instructeur kent dat gevoel wel. Het gezeur over de kosten van de leermiddelen die nieuwe leerlingen nodig hebben of de onmacht dat leerlingen massaal kiezen voor een 1-daagse theorie. Of dat oeverloze gezoek naar examencapaciteit binnen TOP.

Als RijschoolProf ga jij de veel leukere toekomst in. Je kunt je leerlingen gratis een van de meest innovatieve leerpakketten aanbieden tegen welke prijs jij dat wilt. Nog fijner? Wanneer jij je eenmaal hebt uitgeschreven bij het CBR kun je ALLE examens zonder kostenopslag laten reserveren door onze partner-in-business.

[advertentie]

En er komen meer voordelen. Zo bied RijschoolProfs je vanaf dit najaar voor minder 20 euro per maand een Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Geen torenhoge maandelijkse premie en toch twee jaar of tot aan je pensioen een inkomensgarantie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Maak je keuze:
E-mail