CBR heeft nog steeds problemen met wachttijden!

Loading

Volgens het Algemeen Dagblad en andere kranten zijn er nog steeds problemen met de wachttijden en de verwachting is dat dit nog wel het hele jaar kan duren. De minister en het CBR beloofden in de zomer vorig jaar nog dat rond de Kerst de wachttijden weer op 6-8- weken zou liggen. Maar daar is geen sprake van.

De enige manier om sneller een plekje te vinden is om buiten je eigen regio te zoeken. Dat kan via een rijschool administratiekantoor zoals het Amsterdamse Pro-Drive. Zij kunnen je helpen aan een examenplek met een veel kortere wachttijd. Desgewenst leveren ze ook een examenvoertuig en instructeur die je enkele uren in het examengebied lesgeeft.

Binnen de branche neemt de kritiek op het CBR toe nu opnieuw duidelijk is geworden dat de wachttijden nog vaak veel te lang zijn. De BOVAG merkte al op dat wie nu reserveert pas in september aan de beurt is. Ook het blog voor onafhankelijke rijscholen, RijschoolProfs, schrijft een artikel over de structurele problemen binnen het CBR.