Nieuws

Pechtold meldt zich weer bij Kamps vanwege ‘verboden’ publicaties!

Loading

Vandaag meldt directeur Alexander Pechtold zich opnieuw per brief (hieronder) bij Needenaar Henrie Kamps. Ditmaal omdat een BV van Kamps de houder van enkele domeinnamen is waar berichtgeving op staat die volgens Pechtold strijdig is met een rechterlijke uitspraak. Kamps blijft er onbewogen onder. ‘Navalny liet zich ook niet piepelen door Poetin. Ik ben er nog ondanks Pechtolds doodsbedreigingen en machtsmisbruik’

‘Alexander heeft zelf in september 2021 in gang gezet waar hij nu continu tegenaan aanloopt; een hetze. Hij heeft meerdere medewerkers aangezet tot ambtsmisdrijven. Nu wil hij kennelijk via de rechterlijke macht verbieden dat hierover publicaties verschijnen. Tja, ik heb hem destijds al gezegd dat hij ditmaal de verkeerde persoon heeft uitgekozen. Ik heet geen Anne Lok of Wassila Hachchi’; vrouwen die hetzelfde meemaakten bij hem als ik nu.

[tekst gaat door onder krantenartikel]

Het CBR wil dat Kamps ingrijpt in een of meerdere blogs waarop nu of in de toekomst artikelen verschijnen van CBR-ers, ook lokale CBR-ers uit Enschede, die in strijd hebben gehandeld met de ambtseed- of gelofte. Dat Kamps betrokken is bij de publicaties is een veronderstelling, maar op zich geen onlogische. Kamps verzet zich al jaren tegen valse aangiften, schorsingen en berichtgeving die Alexander Pechtold heeft geïnitieerd.

‘Het CBR denkt een generaal verbod te hebben op het noemen van ambtsovertreders. Er loopt een klachtenprocedure tegen de rechtbank in Gelderland en ik realiseer mij dat dit niet betekent dat je het vonnis niet moet respecteren. Maar laten we eerlijk zijn. Overtreed onze overheid ook niet het vonnis in ter Apel en op andere plekken? Onze overheid neemt steeds vaker dwangsommen ‘voor lief’. Wat betreft het CBR; dat zelfstandige bestuursorgaan heeft zelf ‘sch..t’ aan wetgeving. Een flink deel van de praktijkexamens die deze maand zijn geklokt voldoen niet aan de in de wet vereiste minimale duur van 35 minuten.’

‘Er komt volgend jaar een nieuwe serie Onrecht. Gaat het CBR mij dan ook aanschrijven in plaats van de zendgemachtigde? Pechtold moet als Democraat66-er eens nadenken in welke land hij denkt te leven. Ik noem dat gedrag van hem nu al ‘Poetiaans’. Laten we maar blij zijn dat hij op het kwakkelende CBR is gezet en niet onze nieuwe premier is geworden.’

‘Ik begrijp natuurlijk wel dat het allemaal erg vervelend is voor rijscholen, hun leerlingen en ‘de goeien’ bij het CBR in Enschede. Maar het is net als in het voetbal; soms lijden de goeden onder enkele kwaden. Zolang het CBR of de overheid geen onafhankelijk onderzoek doet naar bijvoorbeeld mijn eerste, onterechte schorsing van 3 maanden of de aangifte die op 8 maart 2022 is gedaan trek ik ‘de keutel’ niet in. Dat weet Alex; ‘ik ben een Achterhoeker heb ik ‘m ooit gezegd toen hij mij dreigde met de woorden ‘Dit overleef jij niet!’

‘Nou dit is wat er van komt. Binnenkort ga ik opnieuw aangifte doen van een eerdere melding die ik op 13-12-2021 deed en het wachten is op een uitspraak van de Hoofdofficier van Justitie over een valse aangifte die Alexander op 16-12-2021 heeft gedaan. Verder moeten enkele lokale medewerkers worden gehoord in de rechtszaal in Almelo op 4 juli. Daar zal de media ongetwijfeld verslag van doen. Ben ik daar dan verantwoordelijk voor?

‘Rijscholen en anderen moeten de lokale CBR-ers, althans de drie ambtsovertreders uit Enschede er maar op aanspreken. Iedereen weet om welke beide heren en dame het gaat. Dat is (g)een publiek geheim. Die paraderen nog gewoon rond. Die maakt het allemaal niets uit wat de gevolgen zijn van hun leugens en die hebben niet de moed om recht te zetten dat krom is. Ook dat is een keuze! En zo maak ik de mijne’.