Nieuws

‘Speciaal plekje in de hel!’

Loading

In een persoonlijke brief als bestuurder van ExaBizz BV wind de grootste plaaggeest van het CBR er geen doekjes om. Pechtold verdient ‘een speciaal plekje in de hel’ als het aan voormalig rijschoolhouder Henrie Kamps ligt. Vooral omdat Pechtold met ‘Poetiaanse methodes’ de voormalige voorzitter van de belangenvereniging VCBA kapot heeft gemaakt en censuur pleegt, de rechterlijke macht bespeeld en onderdanen (medewerkers) opoffert.

De brief is een reactie van Kamps op de zoveelste brief van het CBR, waarin ditmaal gedreigd wordt met gerechtelijke stappen omdat er voornamen met de eerste letter van de achternaam van lokale CBR medewerkers zijn geplaatst op diverse blogs die onder redactie staan van de vrijwilligersorganisatie VCBA.

Volgens Kamps kan de vereniging VCBA dat gerust doen, maar toch besloot het bestuur dit weekend de berichten over vals verklarende CBR medewerkers te verwijderen.

“Pechtold gooit zelf zijn lokale medewerkers voor de bus door ze vals te laten verklaren of verkeerd te informeren. Dat doet hij mogelijk via/via hoewel ik het sterke vermoeden heb dat hij op 3 december 2021 en 5 oktober 2023 zelf naar Enschede is afgereisd om de regie te pakken. Dat zal op een later moment wel blijken. Ik denk dat er wel medewerkers zijn die op een bepaald moment de waarheid durven te vertellen. Dat kan vrijwillig maar ook via getuigenverhoren bij de rechtbank. Op 4 juli zullen de eerste twee CBR-ers moeten verschijnen voor de rechter in Almelo'”

Het zal je goed doen om te merken dat censuur in Nederland werkt als je maar jouw methode hanteert door met valse verklaringen van ‘ja-knikkers’ rechter(s) te overtuigen, misleiding- of gebruikmaken van bevriende mediavrinden en intimidatie ‘aan de voordeur’ bij bestuursleden van een belangenvereniging. 

Laten we blij zijn dat jij op tijd uit de landelijke politiek bent gestapt. Daarmee zijn onze democratische rechtsstaat verdere ‘Poetiaanse methodes’ bespaart gebleven en blijft het beperkt tot het relatief onbeduidende Centraal Bureau voor de Rijvaardigheidsbewijzen. Dat overleeft het volk wel 😉

Zoals je ‘gevierde’ partijgenote Sigrid Kaag ooit al zei ‘Voor sommige mensen bestaat er een speciaal plekje in de hel’.

bron: HJ Holding
de brief van Kamps aan het CBR